Agenda

 • Kont Tot De Grond Panterparty met Tomcio

  Het maandelijks terugkerende concept waarbij urban en hiphop centraal staan en de dames hun meest sexy dansjes mogen laten zien! Multitalent Tomcio is deze avond uitgenodigd om een van zijn super energieke sets te draaien waarbij niemand stil zal kunnen staan. 

  Glen Aiden en DJ Thomas vullen de avond op met de beste doorzakkers van nu!

 • Horecanight - Sjakie & De SOKoladefabriek

  Een uniek bezoek aan de betoverende en geheime wereld van de SOKoladefabriek. Het is voor één keer mogelijk op maandag 3 december!

  Ontdek wat voor zoetigheid en feestelijks er te vinden is achter de muren van het (voor de buitenwereld zo normale) café de Sok. Dit is tevens je kans om échte Oempaloempa's te ontmoeten!

  Het snoepreisje begint om 20:00 uur. Zorg dat je op tijd aan boord van de roze suikerboot bent, want vol is vol, voordat deze zinkt in de chocoladerivier.

  Heb jij een Gouden Wikkel ontvangen? Dan staat er een verrassing op je te wachten bij binnenkomst...

  ★ Horecanight - Sjakie & De SOKoladefabriek
  ★ Maandag 3 december
  ★ Start rondleiding: 20:00h
  ★ Entree: gratis

 • Kont Tot De Grond met Quajong3ns

  Het maandelijks terugkerende concept waarbij urban en hiphop centraal staan en de dames hun meest sexy dansjes mogen laten zien! De rapformatie Quajong3ns komt je wellicht nog niet bekend voor, maar wij beloven je dat we hier nog veel van gaan horen in de toekomst. Met hun ijzersterke producties en innoverende teksten gaan zij de hiphop en urbanscene overnemen. We hebben al geruchten gehoord dat Broederliefde ruimte zal moeten maken voor deze frisse jong3ns!