Agenda

 • Soppen met Tomcio

  Met de tropische temperaturen van de afgelopen tijd is het wel lekker om even goed door te soppen met Tomcio!
  Hij is een ware kunstenaar achter de draaitafels en laat de zon schijnen met een uptempo mix aan latin, R&B, afrohouse en tropische hits.

  Voeg daar de clubhits van Glen Aiden aan toe en zelfs met de airco volle gas open gaat het moeilijk worden om het niet heet te krijgen.

  Gratis entree en vol is vol!

 • Les Inferno

  Let’s make disco great again!

  Als onderdeel van Puinhoop Kollektiv maakte hij er jarenlang één grote gezellige bende van en nu slaat feestmagneet Donny Summer ook solo zijn vleugels uit. Met een blinde voorliefde voor alles wat met disco te maken heeft, smelt Donny moeiteloos de parels uit vervlogen decennia samen met de juweeltjes van nu. Denk aan sexy funk waar het nodig is, power soul waar het moet en party house precies waar je het wilt hebben.

  Ook Thomas Tavares brengt een mengelmoes aan shiny discoklassiekers aan op 28 maart. Hij kent als geen ander de lekkerste dansers en vergeten schuifelaars.

  De avond belooft een weer een waar spektakel te worden voor de liefhebbers. Compleet uitgerust met discoballen, disco goodies en natuurlijk de aller heetste DJ’s die hits als zoete broodjes uitserveren aan de dansende bezoekers.

  28 MAART
  AANVANG 22:00 UUR
  ENTREE: GRATIS