Agenda

 • Glen Aiden Takeover

  Jaaaaaa! Het heeft even geduurd, maar Glen Aiden is terug voor een Takeover! 

 • Les Inferno

  ★ Les Inferno komt naar Nederland! ★

  De bekende discoclub in de kelder bij Fat Annie uit de Netflix serie The Get Down, waar de dansvloer wordt geregeerd door de meest sexy danseressen en de beste discodansers aller tijden, komt naar de Sok! Een disco waar de DJ als een dirigent met de heetste hits de avond naar een hoger niveau tilt. Boogiewoogie all night long!

  Dit fenomeen uit de Bronx komt een aantal vrijdagen naar Nederland. Naar het dorpje Schijndel om precies te zijn. In het meest hippe cafe van het zuiden: cafe de Sok. Bij de Sok werd Les Inferno met open armen ontvangen en zijn ze naar eigen zeggen wel toe aan een paar echte oldscool disco party’s.

  De avond belooft een waar spektakel te worden voor de liefhebbers. Compleet uitgerust met discoballen, disco goodies, verlichte dansvloer en natuurlijk de aller heetste DJ’s die hits als zoete broodjes uitserveren aan de dansende bezoekers.

  De eerste avond staat gepland op vrijdag 25 mei om dit concept te lanceren. Dit doen ze met niemand minder dan de dames en heren van Snolly! Inmiddels zet dit team van Boogie Wonderlanders al verschillende festivals en grote steden op zijn kop. Gegarandeerd een avond vol echte disco kwaliteit.

 • Kont Tot De Grond met Jailhouse Jimmy

  Een machtig – maar niet altijd even vrouwvriendelijke – man zei eens: America First. De lijfspreuk van Jailhouse Jimmy luidt echter: Female First. Discrimineren op basis van geslacht wordt in de garage en studiø van Jailhouse Jimmy wél getolereerd. Het credo is een op-en-top vrouwvriendelijke sound, doordrenkt van credible guilty pleasures en commerciële hits in een eclectische jas.

  Vrijdag 1 juni in de Sok!

 • Horeca Night - Kamping Sok

  "Wanneer is er weer een Horeca Night? Hoelang nog tot de Horeca Night? Wat is het thema van de volgende Horeca Night? Wanneer moet ik vrij vragen voor de Horeca Night?"

  ★ MAANDAG 4 JUNI - HORECA NIGHT - KAMPING SOK
  We hebben onze campingstagiair Barry de opdracht gegeven om zijn eerste evenement te organiseren. De poster is nu alweer één grote ellende en dat het helemaal uit de hand gaat lopen.

  ★ RAPPER SJORS
  Dé hit- en internetsensatie van dit moment, Rapper Sjors, komt ook logeren! Misschien wil hij wel een Snickertje met je happen.
  Wie er nog meer komen optreden? Daarvoor zul je er gewoon bij moeten zijn, want what happens at Kamping Sok, stays at Kamping Sok.

  ★ DRESSCODE: CAMPING OUTFIT
  Deze keer hoef je je niet te schamen voor je trainingsbroek, je roze fluoriserende pyjama shirt, je gestreepte Adidas slippers en je wollen sokken met konijnenoren.

  ★ Horeca Night - Kamping Sok
  ★ Aanvang: 20:00h
  ★ Entree: gratis

 • Feestneger Birthday Bash

  Onze eigen Feestneger is jarig! Hij komt het NATUURLIJK bij ons vieren! De hele avond staat in het teken van onze knuffelneger en dat belooft, zoals jullie weten, alleen maar gekkigheid!