Agenda

 • Carnaval Festival 2020: Lanterfantje | DJ Philemon

  20:00 - 03:00
  Hebben jullie nog wat onthouden van ons evenement Random Shit? Zeker tijdens carnaval kon dit niet ontbreken: de hele avond alléén maar de meest maffe shit! 
  In de tent weet DJ John daar wel raad mee! Hij zorgt het hele jaar door al voor rariteiten dus wie konden we beter vragen? LanterFantje voelt als een volledige avond uit in één: je hebt gedanst, gelachen, gehuild en gesjanst. En dan hebben we daarna nog een unieke verschijning: Philemon, de 63-jarige vrouw die gewoon keihard hardstyle door de speakers komt pompen!
  Uiteindelijk gaan we vanaf 01:00 onder leiding van DJ Thomas nog even alles uit de kast halen bij de afterparty binnen in het café.

 • Carnaval Festival 2020: Effe Serieus

  13:00 - 03:00
  Om 13:00 openen we al! Dat doen we natuurlijk zodat jij een lekker pilske kunt komen vatten tijdens de optocht die ook bij ons voor d'n deur langskomt.
  Daarna kun je mooi blijven hangen, want ook tijdens het Carnaval Festival 2020 gaat de Eredivisie gewoon door. Vitesse - PSV kun je dus live kijken op ons scherm. 
  's Avonds installeren de heren van Effe Serieus (voorheen DJ Crew On Tour) zich op het podium in de tent en je weet wat dat betekent: alleen maar gezelligheid! Serieus doen, doe je maar lekker ergens anders!
  Ook op de afterparty doen we serieus niks anders. DJ Thomas zorgt dat je van 01:00 tot 03:00 ook binnen nog kunt komen feesten.

 • VOETBAL: Vitesse - PSV

  Ook tijdens carnaval wordt gespeuld!
  Live in de Sok om 14:30: Vitesse - PSV!

 • Carnaval Festival 2020: Capital Candy | That 00's Show | Piedra

  20:00 - 03:00
  Op maandag krijg je zeg maar alles waar jij van houdt. Piedra laat je dansen zoals nooit tevoren, Capital Candy zorgt voor zoet, zuur en alles daar tussen in terwijl That 00's Show de tent afsluit door hun tijdmachine op te starten en je mee te nemen op een vliegensvlugge reis door de zeroes!
  DJ Thomas geeft van 01:00 tot 03:00 op de afterparty binnen ook nog eens een lekker Sok feestje. 

 • Carnaval Festival 2020: Outsiders | Plug 'N Play

  20:00 - 00:00
  Als je dacht dat we het de laatste dag rustig aan zouden doen, heb je het flink mis! We klapperen nog even door de trommelvliezen met niemand minder dan Outsiders en Plug 'N Play. We brengen feest, kroegkrakers en snoeiharde kicks samen om het Carnaval Festival 2020 af te sluiten with a BANG!

 • De Verjaardag Van Alle Schrikkelkinderen

  Onze schrikkelkinderen zijn maar één keer in de vier jaar jarig en daarom verdienen zij een extra groot knalfeest zodat ze er ook de komende jaren weer tegenaan kunnen!
  Dat knalfeest kunnen ze krijgen ook, bij ons in de Sok.

 • VOETBAL: PSV - Feyenoord

  Op zondag 1 maart gaat de kraker tussen PSV en Feyenoord om 14:30 van start! Natuurlijk zenden wi deze live uit in de Sok!

 • Soppen met Hak Op De Tak

  Lekker bijkomen van de carnaval zit er niet in, want het is weer tijd om te SOPPEN!
  De jongens van HAK OP DE TAK zijn in een korte tijd ongekend populair geworden door hun mega succesvolle bootlegs die we in elk feestcafé, op alle festivals en bij ieder puik verjaardagsfeestje meerdere keren voorbij horen komen. 
  Wanneer ze de muzikale eclectische blender aanzetten onstaat er een waterval van moombahton, guilty’s, hitjes, oude knallers, house, hardere stijlen en maximaal FEEST!

  Glen Aiden is wederom van de partij om de voorwas aan te zetten en het laatste uur de hele tent in de centrifuge te flikkeren.

  Zoals altijd: gratis entree en vol is vol!

 • PUB RUGGED

  NIEUW! 
  Waar de meeste club en festival acts alleen maar steeds grotere podiums betreden en exclusievere shows doen, hebben de heren van Rugged besloten om eens in de zoveel tijd juist weer terug te keren naar het kleine café waar het nog knus en vooral gezellig is. In deze overvolle kroegjes zijn de zogenaamde ‘draaiuren’ als beginnende dj gemaakt en op deze plekken begint natuurlijk het avontuur van elke artiest. Cafe de Sok is dé plek waar je nog lekker op elkaar gehokt staat, elke 5 minuten pils over je shirt knoeit en onbeschaamd mee zingt ook al ken je de tekst niet eens. Oftewel: de ideale omstandigheden voor PUB RUGGED!
  Het dj & mc trio Rugged staat voor Brabantse gezelligheid. Van kroegkrakers tot dampende urban en van ingeburgerde meezingers tot knallende hardstyle, alles wat je wil horen tijdens een goede avond stappen. Brabantse gezelligheid betekent natuurlijk ook Brabantse gemoedelijkheid. Ze nemen daarom elke editie iemand uit hun vriendenkring mee en nodigen talent uit om met een mooie afwisseling jouw feestavond te vullen.
  Deze eerste editie nemen ze Tomcio mee die alvast een lekker zomers tintje erin komt gooien, want een echte winter hebben we dit jaar immers toch al overgeslagen. Hij is een ware kunstenaar achter de draaitafels en laat de zon schijnen met een uptempo mix aan latin, R&B, afrohouse en tropische hits. Ook aan fris talent ontbreekt het niet met de komst van het duo Bootycall. Een dj die weet welke hits jij wil horen en een mc die je bij de show betrekt alsof je zelf part of the act bent.
  Dus trek je oude versleten zolen aan en kom naar PUB RUGGED, want dáár is het feestje!

  GRATIS ENTREE

 • Soppen met KOSI

  Vrijdag 8 mei is weer tijd om lekker weg te soppen in de Sok! De boys van KOSI komen naar Schijndel om met hun diversiteit in sound iedereen te laten dansen. Een perfect gebalanceerde platenkeuze, fijn microfoongebruik en enige souplesse achter de draaitafels. Daarmee halen we met KOSI een act in huis waarbij Soppen een ultieme avond puur genot zal zijn.
   
  Met zijn vaste residentie bij het Soppen concept hoeven we niet meer uit te leggen dat Glen Aiden de rest van de avond voorziet van een heerlijke mix aan nieuwe en oude hits, slow jams en uptempo kuduro.
   
  Gratis entree!