Agenda

 • Skoften Sloopservice

  De mannen van Skoften Sloopservice komen nog even langs om de kiet te verbouwen. Beuken maar!

 • De Sok Op Z'n Kop Seizoensopening

  Het sportseizoen is in volle gang! Tijd voor de officiële seizoensopening van de beste derde helft a.k.a. De Sok Op Z'n Kop! 

  Om het nieuwe seizoen van De Sok Op Z'n Kop goed af te trappen, hebben we meteen een paar kampioenen uitgenodigd om op te treden. 

  We hebben DJ Thomas aangesteld als coach. Hij zal jullie trainingen elke zondag verzorgen en meteen bij deze seizoensopening wordt er verwacht dat de training erg intensief zal worden. De strenge conditietraining zal nodig zijn om te wennen aan de rest van het seizoen, maar daar coacht hij jullie met gemak doorheen.

  Zanger Kafke zorgde al eens vaker voor een overvol Sok stadion. En dat was nog maar op een doordeweekse speeldag! Tijdens deze rebound zal hij ongetwijfeld opnieuw scoren.

  Als afsluiting hebben we de oprichters van FC MKT (Maren-Kessel Tunnelrave) opgesteld. DJ Qriminal & MC Ludo zullen de slotfase van deze dag voorzien van een fel schouwspel.

  Om 16:45 zenden we natuurlijk ook PSV - Ajax uit op het grote scherm.

  De entree tot ons speelveld is de hele dag gratis!

 • Kont Tot De Grond met Nixus & MC Jordan

  Het maandelijks terugkerende concept waarbij urban en hiphop centraal staan en de dames hun meest sexy dansjes mogen laten zien! Dit keer zullen DJ Nixus & MC Jordan als vertegenwoordigers van Smèrrig het podium betreden om met Glen Aiden en DJ Thomas een avond te vullen met de lekkerste bootyshake muziek.

 • Kont Tot De Grond met Chris Deluxe

  Het maandelijks terugkerende concept waarbij urban en hiphop centraal staan en de dames hun meest sexy dansjes mogen laten zien! Op verzoek hebben we Chris Deluxe weer eens geprogrammeerd. Een ware kunstenaar met muziek, wat ook bij SLAM! niet onopgemerkt is gebleven. Elke eerste donderdag van de maand draait hij daar tussen 17:00 en 18:00 de meest besproken dj sets. Ook wij hebben hem al met eigen ogen mogen bewonderen en staan nog elke keer versteld van zijn skills. Op vrijdag 2 november laat hij in de Sok weer zien (en horen!) waarom wij hem zo aanbidden.

 • Beerpong Toernooi

  Tijd voor een nieuw Beerpong Toernooi! Op zaterdag 3 november mag je weer een poging wagen om jezelf tot Koning Beerpong te gooien! 

  Meedoen kan alleen in tweetallen. Inschrijven kan via het formulier hieronder.

  Direct inschrijven »
 • De Sok Op Z'n Kop

  Meer info volgt...

 • Kont Tot De Grond met Tomcio

  Het maandelijks terugkerende concept waarbij urban en hiphop centraal staan en de dames hun meest sexy dansjes mogen laten zien! Multitalent Tomcio is deze avond uitgenodigd om zijn een van zijn super energieke sets te draaien waarbij niemand stil zal kunnen staan. 

 • Kont Tot De Grond met Quajong3ns

  Het maandelijks terugkerende concept waarbij urban en hiphop centraal staan en de dames hun meest sexy dansjes mogen laten zien! De rapformatie Quajong3ns komt je wellicht nog niet bekend voor, maar wij beloven je dat we hier nog veel van gaan horen in de toekomst. Met hun ijzersterke producties en innoverende teksten gaan zij de hiphop en urbanscene overnemen. We hebben al geruchten gehoord dat Broederliefde ruimte zal moeten maken voor deze frisse jong3ns!